Skip to main content- FRI FRAKT & FRI RETUR ÖVER 500 KR -
wease_emil_johansson

Emil Johansson är en lovande skidåkare som vi är stolta över att ha med i vårt team. Han har redan hunnit med att utbildad sig till Byggnadsingenjör på Uppsala Universitet. Emil brinner för miljöfrågor, när han inte tänker på hur man ska rädda världen åker han skidor -anno 1991. Han inledda säsongen lysande i Gällivare där han var bland de bästa svenska sprintåkarna på säsongspremiären.

Emil om träning:

– Träning ska vara stimulerande, kul och utmanande. Skidor som träningsform stämmer in på alla tre kriterium, i min satsning mot världseliten ska jag försöka baka in dessa ingredienser. Med min träning vill jag även inspirera andra till ett aktivare liv, främst genom mer vardagsmotion. För just vardagsmotion är en del  i min satsning, skippa hissen och bilen, cykla och spring. För guld och gröna skogar.

wease_emil_johansson
wease_emil_johansson

Bästa skidåkningen: Winterpark Colorado, ett massivt spårsystem där det alltid är kallföre och strålande sol, annars funkar de svenska fjällen fantastiskt för skarskidåkning!

Ett bra tips till den som vill komma igång med skidåkning: Börja med skate, de flesta kan åka skridskor och då är inte steget så långt… dessutom slipper man fästvallan.

Favoritplagget i Wease kollektionen: Thermal tights, smidiga, varma och otroligt sköna!

Följ Emil: hemiljo.se @hemiljo