Skip to main content- FRI FRAKT & FRI RETUR ÖVER 500 KR -

Historiskt sett har inte klädindustrin tagit så stor hänsyn till miljön, detta är under stor förändring och medvetenheten kring detta ökar hela tiden. När vi startade Wease valde vi från början att sätta miljö och hållbarhet i fokus när vi utvecklar våra kläder.

Vi kan såklart inte förändra klädindustrin eller ”rädda miljön” men vi har valt att göra allt vi kan när det gäller att tillverka kläder på ett hållbart sätt. I vår första kollektion valde vi att uteslutande jobba med tyger gjorda av återvunnen polyester, vilka bl.a. tillverkas av återvunna PET flaskor, eller tygblandningar gjorde av andra naturliga fibrer.

Denna del av tygtillverkningen går ständigt framåt och är i konstant utveckling, dock är den långt ifrån fulländad. Men på Wease så strävar vi efter att alltid använda det som vi anser är de bästa tillgängliga materialen på marknaden ur ett miljö- och hållbarhetsfokus. Detta gör att när du använder ett plagg ifrån Wease så vet du att plaggen är tillverkade med största hänsyn tagen till miljö och hållbarhet.